Fotolii, canapele, divane, paturi extensibile, șezlonguri pentru sectorul turistic și hotelier

Gamă largă de fotolii și canapele în oferta Dublino. Fotoliile pot fi comandate cu tapițerie, stofă personalizată.

Mare parte a produselor noastre au cadru de fag masiv, astfel rezistă la solicitările caracteristice sectorului turistic. Canapelele cu două sau trei șezuturi le recomandăm pentru holurile din hoteluri sau pensiuni, în aula clădirilor de birouri sau în sălile de așteptare din malluri.

Produsele pot fi alese din bogata ofertă Dublino de tapițerii, piei artificiale, piei textile sau piei, respectiv putem executa produsele din materialul adus de client. Finisajul pieselor de mobilier se poate realiza în variantă cusută, cu butoane, cu butoane învelite sau capitonată, și se poate alege dintre mobilier cu burete, arcuri sau cu arcuri bonell întărite. Se pot comanda de asemenea fotolii și canapele de tip Chesterfield.

Picioarele pieselor de mobilier pot fi personalizate, clienții alegând dintre fag, stejar, crom, inox, oțel inoxidabil sau chiar finisaje cu aspect învechit, antichizat sau vintage.

Pentru hoteluri, apartamente în regim hotelier, internate oferim divane, canapele extensibile, șezlonguri cu mecanism german foarte rezistent. Aceste produse pot fi comandate chiar și cu dimensiunea extensiei și tapițeria dorită. Putem executa și piese de mobilier personalizate, chiar și încorporate.

Oferta noastră de fotolii, canapele, divane sunt adecvate pentru restaurante și hoteluri, pensiuni, internate și case de oaspeți.