Piese de mobilier de banchet, conferință, eveniment

Dublino – mobilierul pentru sectorul turistic. Gamă largă de piese de mobilier de conferință și piese de mobilier de banchet. Aceste produse sunt ideale pentru hoteluri, obiective destinate evenimentelor, nunți, banchete, evenimente corporatiste sau conferințe. 

În stocul nostru se regăsesc scaune de conferință și scaune de banchet la un preț avantajos, ieftine dar conforme în toate privințele cu standardele europene. Produsele pot fi comandate în variante cu cadru de oțel vopsit, țevi de oțel sau cadru de aluminiu. La aceste scaune oferim și cărucioare pentru transport.  Pentru scaune vă oferim huse de scaun. Pentru scaunele de banchet aflate pe stoc vă recomandăm husele de scaun spandex.

Scaunele pot fi comandate și în culori unice. Clienții noștri pot alege dintre cadru de oțel sau cadru de aluminiu. Pe lănga acestea, poate să fie alesă și tapițerul dorit, recomandăm și materialele resitente la foc.

Acest grup de produse include scaunele stivuibile cu cadru foarte rezistent, ideale ca scaune pentru întâlniri de afaceri.

Oferta noastră include scaunele în stil american Chiavari. Aceste produse sunt acum la modă ca scaune pentru nunți.

Mesele de conferință dreptunghiulare și rotunde pot fi preluate imediat din depozite. Oferta noastră cuprinde picioare pentru masă de conferință cu cadru din oțel , pliabile, pentru blaturi de masă de diverse dimensiuni, chiar și ca piese de schimb. Stocul nostru include produse cu mecanism de pliere a picioarelor, ceea ce vă ajută să economisiți spațiu. Un alt avantaj al meselor de conferințe pliabile este faptul că, datorită mobilității, necesită un spațiu de depozitare restrâns, iar structura ușoară facilitează transportul acestora. Mesele care fac parte din oferta noastră sunt adecvate ca mese pentru întâlniri de afaceri sau bufet suedez. Mesele pentru evenimente le putem executa chiar și în dimensiuni personalizate, în culoarea dorită. Recomandăm mesele pentru banchet de pe stoc in diverse culori și mărimi. Clienții noștri pot să aleagă dintre cele mai noi mese din plastic de conferință sau de banchet cu picioare pliabile din.

Piese de mobilier de conferință și piese de mobilier de banchet se pot viziona si se pot încerca în salonul nostru de prezentare din Budapesta (adresa: 1149 Budapesta, strada Fogarasi, numărul 11).

Pentru informații legat de stocul actual vă rog sa ne contactați:

Număr de telefon: +36 1 422 0414

e-mail: [email protected]

INFORMAȚII