Scaune pentru exterior, scaune pentru grădină, scaune terasă, scaune de bar pentru exterior, scaune de bar pentru exterior din stoc

Oferta firmei Dublino din scaunele pentru spațiul exterior este cel mai larg pe piața europene. Mulțumită importului direct asigurăm cel mai avantajos preț pe piață. Oferim cele mai populare scaune polyratan. Avem scaune pentru spațiul exterior din ratan pe stoc în diverse culori. Scaunele din ratan împletit sunt ideale pentru utilizarea în spațiul exterior. Puteți alege dintre variantele cu sau fără mâner.

În anul acesta sa lărgit oferta noastră din scaunele moderne și din scaunele de grădină design. Scaunele din plastic exterior pot fi comandate ăn diverse culori. Scaune de terasă în mai multe culori și în forme sunt vizibile în sala noastră de prezentare. Oferim mibilierul producătorilor ai căror produse corespunde cerințelor industriei ospitalității. Recomandăm aceste produse cu mare încredere pentru restaurante, cărciume, baruri, cofetării, cafenele, brutării și hoteluri.

Mare parte a scaunelor exterior din metal și aluminiu sunt stivuibile astfel depozitarea lor este foarte simplu.

Produsele noastre aproape fără excepție sunt preluabile imediat din magazie.