Picioare și suporturi de mase.

Dublino oferă gama de picioare de masă din stocurile sale unice în Europa.

O gamă largă de produse pentru industria ospitalității HORECA:

Cea mai populară dintre picioare de masă este cea metalică fontă. Aceste picioare sunt corespunzătoare pentru mesele restaurantelor, cafenelelor, cofetăriilor și a hotelurilor.În cazul anumitor produse putem personaliza înălțimea în schimbul unei plati suplimentare. Putem oferi produse în culori personalizate, solicitate de clienți noștri.

Oferta noastră cuprinde și picioare de masă pentru tejghele care pot fi montate pe scaune de bar cu înălțime standard și supraînălțate. O mare parte a picioarelor de masă pe care le fabricăm pot fi reglate, echilibrate cu șuruburile de la colțurile de jos ale picioarelor. Astfel putem corecta balansarea meselor. În cazul anumitor produse putem personaliza înălțimea în schimbul unei taxe suplimentare. Putem oferi produse în culori personalizate, solicitate de clienții noștri.

Picioare de mese după formă:

Picioarele de mase aflate pe stoc sunt disponibile în variante plate pătrate, dreptunghiulare, cu formă piramidală, rotundă sau conică. Datorită concepției, aceste produse sunt foarte practice, fiind ideale ca picioare de mase în hoteluri, restaurante, patiseri, cofetări, cafenele sau bistrouri. Picioarele de mase pentru bistrouri sunt cele mai populare pe piața.

Picioare de masă după suprafață:

Produsele noastre oferite la preț avantajos, ieftine sunt disponibile cu diverse finisaje și suprafețe. Oferta noastră include picioare de masă cu suprafață sinterizată din crom, aluminiu, oțel inoxidabil metal șlefuit, acoperită cu pulberi. Cel mai popular finisaj este fonta de turnătorie neagră.

Picioare de mese pliabile:

Picioarele pliabile pentru mese sunt excelente pentru utilizarea la diverse evenimente interioare sau pentru utilizarea în spațiul exterior, pe terase.

Datorită structurii mecanicii rabatabile cu care placa de masă este rabatabil, la adunarea lor se poate depozita în rând, ocupănd un loc minimal. Picioarele de masă de aluminiu sunt cele mai adecvate pentru uz exterior, pe terase fiind foarte ușoare. 

 

Oferta noastră de picioare de mese se poate viziona si se poate încerca împreună cu blaturile corespunzătoare în salonul nostru de prezentare din Budapesta (adresa: 1149 Budapesta, strada Fogarasi, numărul 11).

Săptămânal se reînnoiește portofoliul nostru de produse, astfel satisfacând toate stilurile si gusturile în industria ospitalității.

Pentru informații legat de stocul actual vă rog sa ne contactați:

Număr de telefon: +36 1 422 0414

e-mail: info@dublino.ro 

INFORMAȚII