Scaune dining pentru industria ospitalității HORECA


Dublino vă ofera o gamă largă de produse.Printre piesele din colecțiile noastre de interior, puteți găsi atât modele din lemn, cât și modele cu cadre metalice în diferite stiluri.
Modelele noastre robuste de clasă mondială oferă o soluție ideală pentru proprietarii tuturor restaurantelor, cafenelelor, hotelurilor și altor unitati ospitaliere pe termen lung.


Luati atentie la oferta noastră și decorați-vă restaurantul cu scaune Dublino! Scaunele de ospitalitate pentru interior Dublino oferă o gamă largă.Clienții noștri vor găsi scaune cu cadru din lemn, scaune din lemn și scaune tapițate, scaune fotoliu, scaune fără brațe și fotoli.
Oferta noastră include scaune cu cadru metalic, care au o rezistență deosebit de mare, iar scaunele noastre din plastic sunt cele mai potrivite pentru lumea designului modern.

Mobilierul din oferta noastră a fost conceput special pentru industria de ospitalitati.
Acest lucru le face potrivite pentru restaurante, taverne, patiserii, zone comune, brutării, pizzerii, pensiuni și hoteluri.

 

Selecția noastră de scaune de conferință și de banchet este recomandată pentru evenimente și banchete. Aceste produse pot fi stivuite si sortate.
Oferta noastră de scaune de restaurant este actualizată constant.
În showroom-ul nostru din Budapesta (adresa: 1149 Budapesta, Fogarasi út 11), majoritatea produselor de pe site pot fi vizualizate și încercate.


În oferta noastră, care este reînnoită săptămânal, vă prezentăm scaune de restaurant și cafenea corespunzătoare stilurilor actuale de design interior.