Scaune de interior pentru industria ospitalității, HORECA

 Dublino vă propune o gamă largă de produse cu scaune de interior pentru unități turistice. Aici se regăsesc scaune cu cadru de lemn, scaune cu șezut din lemn și tapițate, scaune cu mânere, scaune fără mânere și fotolii.

Oferta noastră include scaune cu cadru metalic extrem de rezistente atât variantele cu mâner, cât și cele fără mâner.

Cele mai reprezentative pentru formele moderne sunt scaunele de plastic. Elementele de mobilier care fac parte din oferta noastră au fost concepute special pentru mediul turistic. Astfel acestea sunt potrivite pentru restaurante, cofetării, spații de socializare, patiserii, pizzerii, hoteluri. 

Scaunele pentru conferințe și scaunele pentru banchete din oferta noastră le recomandăm pentru evenimente și banchete. Aceste produse pot fi stivuite sau înlănțuite.

Portofoliul nostru de produse se dezvoltă neîntrerupt. Majoritatea produselor de pe pagina noastră de web se pot viziona si se pot încerca în salonul nostru de prezentare din Budapesta (adresa: 1149 Budapesta, strada Fogarasi, numărul 11).

Săptămânal se reînnoiește portofoliul nostru de produse, astfel satisfacând toate stilurile si gusturile în industria ospitalității.

Pentru informații legat de stocul actual vă rog sa ne contactați:

Număr de telefon: +36 1 422 0414

e-mail: [email protected]ro 

INFORMAȚII