Scaune pentru unități fast food, scaune pentru cantine

Oferta Dublino de piese de mobilier pentru unități fast food și cantine este unică pe piața din Ungaria. Numeroasele lucrări de referință dovedesc faptul că scaunele noastre sunt adecvate și în cazul în care acestea sunt solicitate la maximum.

Din gama noastră de produse dorim să evidențiem scaunele produse de fabrica Pedrali din Italia. Acestea sunt concepute special pentru solicitările care apar în unitățile fast food și cantine. Recomandăm aceste produse pentru clădirile de birouri, restaurantele din malluri, restaurante fast food, unități fast food, pizzerii, instituții de învățământ, cantine școlare, cămine pentru vârstnici, cantinele întreprinderilor, malluri, unitățile de alimentație din aeroporturi sau evenimente.

Scaunele noastre sunt concepute special pentru sectorul turistic. Rezistența lor la solicitări este certificată prin încercările la care au fost supuse de instituții de testare europene. Oferta noastră include scaune cu cadru de oțel, aluminiu rigidizat sau plastic special. O mare parte a acestor produse poate fi stivuită și înlănțuită. Suprafața scaunelor este ușor de curățat, fiind concepută astfel încât să nu poată fi deteriorate ușor nici cu intenție. Vă recomandăm piese de mobilier adecvate și pentru exterior, grădini, terase.