Scaune de bar de interior pentru industria ospitalității

Dublino oferă o gamă largă de scaune de bar. Scaunele de bar cu cadru de lemn sunt disponibile într-o gamă largă de culori și materiale. Puteți alege între scaune de bar cu cadru de fag și scaune de bar cu cadru de stejar, cu șezut tapițat. Oferta noastră cuprinde scaune de bar cu cadru de fag curbat, de tip „thonet”, cu mânere, ideale pentru bistrouri.

În spațiile moderne recomandăm scaunele de bar cu design special, fabricate dintr-o combinație de lemn și plastic. Produsele noastre cu cadru metalic și complet din plastic respectă și ele cele mai înalte standarde europene din turism. Printre scaunele de bar metalice se regăsesc produsele industriale de tip „xavier”. În prezent scaunele de bar „Xavier” sunt cele mai populare. Scaunele de bar cu spătar X, cu spătar în cruce și cross pot fi preluate din depozitul din Budapesta. Produsele sunt ideale pentru restaurante, berării, pizzerii, cafenele, cofetării, patiserii și cluburi.

În pas cu tendințele actuale, scaunele de bar cu aspect industrial, scaunele de bar vintage cu finisaj învechit sau antichizat și scaunele de bar retro fac și ele parte din oferta noastră. Clienții noștri pot alege între scaunele de bar cu înălțime standard de 74-76 cm și cele destinate unor tejghele mai puțin înalte, cu înălțime de 60 cm. O parte a produselor este disponibilă pe stoc, care pot fi preluate imediat.