Blaturi de masă din lemn masiv în mai multe dimensiuni

Blaturile de masă din lemn masiv le fabricăm astfel încât să respecte toate cerințele din sectorul turistic. Blaturile de masă din lemn masiv cumpărate de la Dublino sunt adecvate în toate privințele ca blaturi de masă pentru restaurante, mese de cafenea sau în diverse întrebuințări hoteliere.

Oferta noastră include blaturi de masă din stejar masiv. Clienții noștri pot selecta în fiecare caz grosimea blatului de masă, precum și finisajul și culoarea suprafeței acestuia. Putem fabrica variante cu grosimea de 2 cm, 2,5 cm sau 3 cm, sau variante de blaturi de masă din lemn masiv, căntuite cu grosimea de 4 cm, 5 cm sau 7-8 cm. Muchiile blaturilor de masă pot fi perpendiculare sau frezate, tăiate oblic. În această perioadă sunt foarte populare blaturile de masă din stejar masiv, rustice, cu aspect învechit, antichizate. Suprafața acestor blaturi de masă se finisează cu impregnare cu ulei prin imersie.

Oferta noastră include blaturi de masă din fag masiv. Din această materie primă executăm orice suprafață și finisaj. Suprafața blaturilor de masă poate fi lăcuită mat sau tratată cu lac lucios.

Stocul nostru include blaturi de masă din salcâm masiv, care sunt disponibile cu diverse suprafețe și în diverse culori, în cele mai populare dimensiuni. Aceste blaturi de masă disponibile imediat din stoc la prețuri avantajoase pot fi montate pe aproape orice picioare de masă din oferta noastră.